Svoj prvi ples otplešite u moderno uređenoj sali s mnogim vrhunskim efektima koji će atmosferu učiniti uistinu magičnom. Smješteni smo u srcu grada Splita, nudimo tradicionalnu recepturu s prizvukom romantike, ali i luksuza. Sala prima 400 gostiju, a nasuprot nje nalazi se besplatni parking. Pripreme za vjenčanje i druge proslave zahtijevaju mnogo truda i vremena. Naš stručni tim s višegodišnjim iskustvom učiniti će organizaciju vaše proslave opuštenom i zabavnom. Njegujemo individualni pristup svakom klijentu kako bismo bolje pazili na svaki detalj te skupa ostvarili sve vaše ideje. Odlična zabava do sitnih noćnih sati je zagarantirana! Javite nam se već danas kako biste rezervirali datum za vaš poseban dan.

Karakteristike

Video

Lokacija

Google recenzije

4,2
435 reviews
 • Ante Mimica
  Ante Mimica
  prije 7 mj.

  Restoran je bio lijepo uređen za vjenčanje. Ugođaj je bio vrlo dobar, muzika je nažalost bila preglasna a usluga je bila solidna. Ipak je to jedno lijepo i ugodno mjesto za vjenčanje...

 • Azra Alkić
  Azra Alkić
  prije 2 tjedna

  Osobolje brzo i ljubazno. Atmosfera na nivou. Jela uvijek svježa i ukusna. Naručivala sam i preko aplikacije Dobar Tek, uvijek tačno isporučeno jelo.

 • Naprid Bili
  Naprid Bili
  prije 6 mj.

  Sve top!Najbolji pir na koji san bija u životu!

 • T
  T
  prije 10 mj.

  Teleći rižoto izvrstan. Za svaku preporuku onima koji žele ukusan, od kvalitetnih namirnica pripremljen kuhani obrok. Cijena prihvatljiva. Ambijent ugodan. Parking mjesto. Super!!!

 • Tea
  Tea
  prije 2 tjedna

  hrana je vrlo ukusna posebno bih izdvojila pasticadu s njokima na lipom mistu i osoblje uvik ljubazno

Napiši recenziju

Odgovori