Naš iskusni tim osoblja posvećen je stvaranju besprijekornog iskustva za vas i vaše goste. Uz vrhunsku uslugu i pažljivo odabrane jelovnike koji kombiniraju mediteranske okuse s modernim twistom, vaša vjenčanja u Divino Zadru bit će nezaboravna gastronomska avantura.

Bilo da se odlučite za intimnu ceremoniju ili veliki prijem, naša fleksibilna ponuda prilagođava se vašim željama i potrebama. Uz posebne pakete za vjenčanja koji uključuju sve od cvjetnog aranžmana do glazbenog programa, možete biti sigurni da će vaše vjenčanje u Divino Zadru biti savršeno organizirano i bez stresa.

Za vaš poseban dan zaslužujete samo najbolje, a Restoran Divino Zadar pružit će vam upravo to – nezaboravan doživljaj, prekrasnu atmosferu i besprijekornu uslugu. Započnite svoje putovanje prema sretnom završetku i rezervirajte svoje mjesto u Divino Zadru danas. Vaša ljubavna priča zaslužuje biti ispričana na najljepši način.

Lokacija

Google recenzije

4,9
532 reviews
 • P.B 29.08
  P.B 29.08
  prije 2 tjedna

  Posebne pohvale gospođi Mare koja je posluživala naš stol. Ničega nije falilo,a gospođa se potrudila nabaviti čak i tabletu za glavobolju. Svaka čast.

 • Alen Polo
  Alen Polo
  prije 7 mj.

  Kao glazbenik sam svirao na stotine svadbi u različitim ambijentima,ali ovaj ugođaj (01.10.2023.),profesionalost osoblja,gostoljubivost vlasnika(G.Suraća),svaki detalj maksimalno pogođen-od rasvjete,hrane,pića je neponovljiv (usput toalet izgleda bolje nego neke razvikane sale za svadbe).Živim u Zagrebu i tko zna da li ću imati još ikada priliku biti u Divinu,ali da se ponovo rodim i ponovo ženim (što sigurno neću) krenuo bih do Divina...

 • Ivana Susic
  Ivana Susic
  prije mjesec dana

  Savršen ambijent, odlična hrana, no iznad svega izvrsna usluga. Pohvale cijelom osoblju sale Divino (nasmijani,uslužni, uljudni),a posebno voditelju Anti. Preporuka za škampe na buzaru...I kad misliš da postoji nešto što se ne može ispuniti, osoblje i kuhinja čine da nemoguće bude pravovremeno posluženo na stolu. Puno uspjeha u daljnjem radu.

 • Vjencanja Kraljev Vrh

  U subotu 17.06. smo bili na svadbi M&M u vašoj divnoj sali. Bilo je predivno. Hvala mladencima i vama od srca što smo imali rijetku priliku uživati kao gosti. Vjenčanja radimo godinama i s profesionalne strane moramo pohvaliti organizaciju,hranu i uslugu. Sve je bilo divno. Hrana je bila zaista fantastična. Pršut,sir,pašteta od tune,Francuska. Juha,crni rižot, janjetina…Sve vrlo,vrlo kvalitetno i ukusno. Još uvijek pamtimo okuse. Vino odlično. Osoblje vrijedno,prisutno i nenametljivo. Svega smo uvijek imali. Baš smo uživali kao kraljevi. Od nas imate sve preporuke i hvala vam još jednom što radite kako radite. Samo nastavite tako i imati ćete posla uvijek.

 • Tomislav Tomek
  Tomislav Tomek
  prije 5 mj.

  10+ 🔝🔝🔝 Imali smo pir 28.10 Bilo je savršeno od samog cateringa, dolaska u salu, hrane, osoblja, sobe… Samo tako nastavite 👌 Mit i Tomek

Napiši recenziju

Odgovori