Dragi mladenci,

Zelena oaza ukrašena šumom, svega 15 minuta od Osijeka pravo je mjesto za izreći sudbonosno „DA“. Prostor resorta je izoliran i udaljen od naselja što daje potpunu intimu i mogućnost nesmetane proslave vjenčanja u prirodi. Cijela lokacija obiluje predivnom prirodom, zelenilom, jezerom koje sve naše goste svakodnevno ostavi bez daha.

Veliko iskustvo iza nas, cijeli tim iskusnog osoblja uz budno oko voditelja i organizatora vjenčanja pruža našim mladencima nesmetano i opušteno vjenčanje bez stresa uz maksimalnu podršku našeg tima. Na našem resortu radimo večernje svadbe, opuštena dnevna vjenčanja, ceremoniju uz jezero, ispraćaj mladenaca…

Nezaobilazan i čak najvažniji naglasak dajemo na hranu, koja zadovoljava i najzahtjevnijeg gosta, zato smo osvježili našu ponudu i veselimo se predstaviti je u novom ruhu u nadi da ćete nama povjeriti „Vaš dan“.

Lokacija

Google recenzije

4,5
810 reviews
 • Slobodan Mihalj
  Slobodan Mihalj
  prije tjedan dana

  Jedan od ljepših objekata za svečana događanja svatove , krizme i druge događaje. Veoma čisto uredno okoliš i sam ambijent fenomenalan . Usluga je solidna no cijeli dojam kvari hrana koja i nije baš na nivou i tu menadžeri mogu naći prostor za poboljšanje.

 • Goran Bošnjaković
  Goran Bošnjaković
  prije 2 mjeseca

  Jako lijepo uređen restoran s lijepim krajolikom oko njega. Usluga odlična. Hrana se dobije vrlo brzo. Porcije su odlične, ukusne i dovoljno velike. Raznolik izbor jela kao i deserta. Preporuke za sve.

 • Drago Božić
  Drago Božić
  prije tjedan dana

  Fino mjesto za jelo i druženje kao i vjenčanja uz prekrasnu prirodu

 • Anita Azenić
  Anita Azenić
  prije 3 mjeseca

  Odlična hrana, ugodno osoblje. Mali nedostatak je to što je u restoranu prebučno, ali to je do gostiju. Prekrasan krajolik.

 • Biser Dunava
  Biser Dunava
  prije 2 mjeseca

  Sve pohvale na izuzetno ukusnoj hrani, usluzi, djelatnici i djelatniku koji su nas uslužili, predivnom interijeru i nezaboravnom iskustvu s jelom “Veseli Bosanac” - znači TOP - na drvenoj podlozi s ugrijanim keramičkim podloškom na kojemu se još peče meso! Fantastično! Sve preporuke!!!

Napiši recenziju

Odgovori