Otkrijte čaroliju trenutka i ujedinite svoje ljubavi u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović u Splitu. Smještena u srcu mediteranskog bisera, ova veličanstvena galerija nudi jedinstveno iskustvo za vaš poseban dan.

Elegancija i Umjetnost: Galerija Meštrović, posvećena djelima velikog Ivana Meštrovića, savršeno spaja umjetnost i arhitekturu, stvarajući nezaboravan ambijent. Vaše vjenčanje bit će okruženo remek-djelima i poviješću koja će dodatno obogatiti vaš poseban trenutak.

Romantičan Ambijent: Prostrani vrtovi s pogledom na Jadransko more pružaju spektakularan pogled i savršenu kulisu za vaše fotografije. Zamislite vjenčanje pod vedrim nebom, okruženi kipovima i bujnim zelenilom.

Ekskluzivnost: Galerija Meštrović nudi privatnost i ekskluzivnost, omogućujući vam intimno slavlje sa svojim najdražima. Cjelokupna lokacija bit će vaša na dan vjenčanja, bez ometanja i u potpunom miru.

Galerija Ivana Meštrovića Vjenčanje

Karakteristike

Lokacija

Google recenzije

4,7
1.166 reviews
 • M Rog
  M Rog
  prije 11 mj.

  Nemojte ju propustiti posjetiti. Meni jedna od najljepših arhitektonskih zgrada našeg poznatog umjetnika Ivana Meštrovića....galerija ja prepuna njegovih djela(slike,crteži,skulpture...) nemojte prepustiti pogledati pogled s terase na okolinu, unutrašnja i vanjska djela. U predivnom vrtu možete sjesti i uživati neko vrijeme dok razgledate. Preporučam ako ne znate za ovog hrvatskog umjetnika da pročitate nešto o njemu prije kako bi Vam njegova djela bila razumljivija. Ujedno je galerija bila njegov dom-kuća.

 • Dora
  Dora
  prije godinu dana

  Kakvo mjesto🥹 sama priroda, ambijent, mirnoća, škripavi parket, jednostavnost linija, predivne skice i kipovi slavnog kipara Meštrovića ☺️ i drago mi je što unutra nema kafića i ostalih promo materijala nego se samo možete diviti prirodi i umjetnosti. Ulaznice za studente 8€, za ostale 12€

 • Nada Magazin
  Nada Magazin
  prije 2 tjedna

  Ovu recenziju od 5 zvjezdica rušim na jednu zvjezdicu. Zašto? Upravo sam pokušala posjetiti Galeriju Meštrović , ali na ulazu imaju jedno tako drsko i neodgojeno biće, djevojka kratke kose, svađa se, bezobrazna je, nikad više u životu tu neću kročiti. Meštrović bi se u grobu okrenio da vidi kakav su kadar tu zaposlili. Sramota! Bilo je to mjesto koje sam obožavala. Mjesto za Umjetnost i dobre vibracije. Jako sam tužna da su i nešto tako vrijedno i dobro uspjeli zakrkaniti 🥴🥺

 • Milica Lukic
  Milica Lukic
  prije 4 mjeseca

  Čarobno mesto. Zaista sam uživala. Velika preporuka !

 • Annie Kovač
  Annie Kovač
  prije 2 godine

  Prekrasno iskustvo, nije gužva bila, vrt i vila su predivni i vjerojatno će vam doći da se preselite tamo Ulaznica je 50 kuna i za tu cijenu se može posjetiti i mala crkva 200 metara dalje uz obalu. Jako lijepo i drago mi je da sam bila ovdje!

Napiši recenziju

Odgovori