Vjenčanja su uvijek posebna i svako od njih je jedinstveno, a Golf tereni u Zaprešiću uz perivoj Novih Dvora, savršeno su mjesto za stvaranje vaših uspomena! Jelačićevi Dvori jedinstven su primjer očuvanosti cjelovitog gospodarskog vlastelinskog kompleksa koje je bilo u vlasništvu bana Josipa Jelačića.

Odaberite atraktivno mjesto za vaš poseban dan i započnite svoju priču u bajkovitom okruženju! Ova lokacija za vjenčanja u Zaprešiću jedinstvena je zelena oaza 20-tak minuta udaljena od Zagreba. Krasi je prekrasna šuma, perivoj, jezerce… Ovaj romantičan krajolik idealna je kulisa za vaše vjenčanje iz snova, bilo da želite vjenčanje s dozom tradicije ili potpuno moderno koje će ispisati najljepše stranice vaše ljubavne priče.

Karakteristike

Lokacija

Google recenzije

4,4
518 reviews
 • Karlo B
  Karlo B
  prije 12 mj.

  Lijepo uređen teren za golf. Bilo zatvoreno dok smo mi bili u posjeti tako da ne mogu napisati za cijenu i kvalitetu usluge

 • Jamio Jamio
  Jamio Jamio
  prije 9 mj.

  Ocjena ide za šator za vjenčanja. Ne znam tko je izdao dozvolu ali svaki vikend je svadba kao nastup na otvorenom do 5 ujutro, uz najveće uspješnice turbo folk scene. Premda nisu samo narodnjaci, zadnji vikend se u 3 ujutro pjevalo Od Vardara pa do Triglava i nakon toga nekakvo ojkanje zaista ne razumijem kako se može izdati dozvola za nastup na otvorenom pa do 5 ujutro cijeli Zaprešić prisilno uživa u ovim taktovima. Što sa nama koji izbjegavamo takve svadbe, a sad smo svaki vikend pozvani?

 • Goranka Kolar Petkovic
  Goranka Kolar Petkovic
  prije 2 godine

  Ugodaj lijep.konobari super. Hrana odlicna. Desert - sladoled Grofica fenomenalan

 • Dragica Rajher
  Dragica Rajher
  prije 4 godine

  Prekrasan ambijent u prirodi, blizina dvora Bana Jelačića

 • Davor Orešković
  Davor Orešković
  prije 4 godine

  Vrhunsko mjesto za svadbene svecanosti. Vrhunsko osoblje kao i hrana 🔝🔝

Napiši recenziju

Odgovori