Već sam pogled na Heart by Lido dvoranu ostavlja bez daha. Staklena stijena koja se proteže cijelim prostorom, s pogledom na Jarunsko jezero, okružen zelenilom. Sve što želite od mjesta na kojem ćete proslaviti ostatak svog života.

Doček gostiju u instaworthy dvorištu, te piće dobrodošlice sve mladence osvoji već pri samoj posjeti lokacije pri dogovaranju vjenčanja. Uz minimalno dekoracije dvorište priča svoju priču gdje nastaju najljepše fotografije uz fontanu kao vječne uspomene.

Mladenci i gosti znaju da je to samo uvertira u odličnu zabavu koja slijedi do ranih jutarnjih sati. Za sve informacije tu smo za Vas, te ćemo Vam rado na temelju dugogodišnjeg iskustva preporučiti provjeren tim ljudi kako bi vam vjenčanje stvarno bio dan za pamćenje.

Karakteristike

Video

Lokacija

Google recenzije

4,6
1.534 reviews
 • Dalibor Pačić
  Dalibor Pačić
  prije 7 mj.

  Bili smo na tjednu restorana. Ugođaj, sve je jedan prostor-velika sala, prebučno je. Hrana odlična. Dobar izbor jela, i predjelo i glavno jelo, ali i kolač od kestena. Posluga isto odlična. Preporučam.

 • Dolores Kuki
  Dolores Kuki
  prije 3 mjeseca

  Ugodan, prostran ambijent, stolovi na velikoj distanci sa lijepim tanjurima i ukusnom hranom. Posebno se ističu konobari koji su nenametljivi a ipak dovoljno uslužni i stalno prate da li što nedostaje. Za svaku pohvalu koliko su profesionalni, Hrvoje i posebno Milan, elokventan i diskretan, old school posluga, kojeg pozdravljamo (nonići, nedjeljni ručak). A i mi smo dobili pohvalu kao gosti☺️. Jedina "zamjerka", poveselili se da netko na meniju ima teleći naravni odrezak, koji je bio serviran poput tagliate. Jako ukusan, lijepo serviran no, ne kako bi se očekivalo klasično, pa možda dodati u jelovniku da je naravni odrezak tipa tagliata. Jako ukusno i povrće na žaru, biftek...

 • Ivica Pavičić
  Ivica Pavičić
  prije 4 godine

  Restoran s odličnim pogledom na Jarunsko jezero. Ležerna i opuštajuća atmosfera uz izvrsnu glazbu. Osoblje vrlo profesionalno i ljubazno. Hrana je odlična iako bi porcije mogle biti za tu cijenu i malo veće.

 • Katarina Mendelski
  Katarina Mendelski
  prije 10 mj.

  Jako lijep ambijent, odlična lokacija uz Jarun. Catering im je odličan, dobra ponuda predjela (salata od hobotnice, kanapei u tijestu, kokteli). Hrana u sali je preukusna, sočna.

 • Vlado Tabak
  Vlado Tabak
  prije 2 mjeseca

  Taj dan je kišilo i restoran je bio gotovo prazan. Popili čaj i pojeli kolač. OK.

Napiši recenziju

Odgovori