Kristalna dvorana Hotela Kvarner najznamenitija je i najelegantnija sala u gradu, što je čini idealnim mjestom za vaše vjenčanje. Velika dvorana može se urediti na razne načine i može primiti do 400 uzvanika na vjenčanjima.

Hotel nudi i druga fantastična okruženja za vaš poseban dan. Slikovite i raskošne lokacije poput vanjskog bazena ili terase nad morem na raspolaganju su za VIP zabave. Obližnji park i pogled na morsko plavetnilo savršena su kulisa za iznimne fotografije.

Profesionalno osoblje Hotela Kvarner u Opatiji pobrinut će se za vrhunsku uslugu i zaista nezaboravno vjenčanje. 

Karakteristike

Lokacija

Google recenzije

4,5
623 reviews
 • Bi 5
  Bi 5
  prije mjesec dana

  Bili smo samo u Kristalnoj dvorani, koristili toalet i popili kavu. Kristalna dvorana je runirana, zidovi se ljušte. Međutim je i dalje lijepa i neodoljiva. Potrebna je obnova. Užitak je boraviti u njoj. U toaletu nije bilo papira.. Uz vanjski bazen je lijepo i ugodno.

 • Ivan K.
  Ivan K.
  prije 7 mj.

  Koristili smo uslugu večere u kristalnoj dvorani. Nažalost ni hrana a posebno ne usluga prilikom večere me ničim nije dojmila. Inače hotel je na izvrsnom mjestu. Kako nismo tu bili smješteni ne mogu ocijeniti sobe ali unutarnji dio kroz koji smo prolazili odaje dojam da gostiju baš i nema.

 • D Mandicic
  D Mandicic
  prije 11 mj.

  Oduševljen sam čistoćom i urednošću soba, ali i još jednom bitnom stvari a to je profesionalno i ljubazno osoblje. Sve u svemu za svaku pohvalu, kroz koju godinu se ponovo vidimo.

 • Sonja Dula
  Sonja Dula
  prije 8 mj.

  Prekrasan stari hotel /1884.godine/ koji nije izgubio svoj sjaj i štih. Na samom moru, sa prekrasnom terasom i dvoranom sa kristalnim lusterima

 • Maurizio Kmet
  Maurizio Kmet
  prije 8 mj.

  Prekrasno mjesto,vrhunski ugođaj,odlicna usluga ,uredno cisto,za svaku preporuku,organizirajte vasa dogadanja ,evente vjencanja necete pozaliti.

Napiši recenziju

Odgovori