MIRABILIS JE PROSTOR ZA JEDINSTVENA VJENČANJA, KOJI NUDI SPECIJALNE EFEKTE I RASVJETU, KABINU ZA FOTOGRAFIRANJE, TE UREĐENI VANJSKI PROSTOR ZA PIĆE DOBRODOŠLICE.

Mirabilis je prostor uređen u industrijskom stilu, jedna od najbolje ocijenjenih sala za vjenčanja i već više od pet godina prostor za proslavu Vaših najbitnijih trenutaka. Mi smo stručnjaci za oživljavanje vaše vizije. Na dan vjenčanja omogućite rustikalnu eleganciju bez stresa i dovoljno vremena za uživanje pod zvjezdanim nebom. Ambijent “old industrial” uređenja stvara dramatičnu kulisu za zadivljujuće vjenčanje. Uz to, Mirabilis je mjesto koje će za Vas prilagoditi jelovnik i načine posluživanja.

Karakteristike

Video

Lokacija

Google recenzije

4,7
235 reviews
 • Marija Marković
  Marija Marković
  prije 6 mj.

  Vjenčanje u Mirabilisu je bilo prekrasno. Od samog početka Mislav je bio pristupačan, susretljiv bez ikakvih problema oko dogovora kako bi naš dan protekao savršeno. Od posluge koja je bila cijelo vrijeme uslužna, odmah nadopunjavali hranu, ako bi bilo što trebali odmah se reagirali. Stvarno je sve bilo za 10! Catering Gušti je bio savršen. Hrana je bila odlična, apsolutno je sve i jedan gost bio prezadovoljan s hranom. Da ne govorim da je torta bila osim estetski lijepa i prefina, ljudi su tražili repete. Interijer sale se savršeno uklopio u predivno uređenje kao i muzika, jer su svi svatovi bili cijelo vrijeme na nogama. Hvala na divnoj usluzi cijelog Mirabilisa i Catering Gušti kao i posluge koja je osigurala sve da nam prođe bez ikakvih problema!

 • Neno Gusić
  Neno Gusić
  prije 6 mj.

  Imamo samo riječi hvale! Od samog početka pa sve do tog dana D komunikacija je bila vrlo efikasna, brza i od velike pomoći. Osoblje vrlo vrlo ljubazno i uslužno. Svi gosti su pohvalili hranu, kao i cijeli ambijent sale. Catering Gušti također sve savršeno! (bez imalo problema oko organizacije i usluge, a o hrani da ne pričamo - preukusna!). Sve preporuke za buduće mladence!

 • Claudia Krizanac
  Claudia Krizanac
  prije 2 mjeseca

  Što se tiče ambijenta, usluge, hrane, dogovora s vlasnikom, najmanjih detalja.. sve je bilo kako smo i zamislili, velika pohvala za konobara Ivicu koji je mislio na sve, gosti su oduševljeni. Čista desetka i svaka preporuka!

 • Ljiljana Perharic
  Ljiljana Perharic
  prije 11 mj.

  Bili smo pozvani na vjenčanje, hrana je bila odlično pripremljena, lijepo servirana, osoblje vrlo uslužno, sve za pet zvjezdica

 • Mario Zd
  Mario Zd
  prije godinu dana

  Lijepo uređena sala za vjenčanja. Dobra usluga i hrana

Napiši recenziju

Odgovori